Kasdien sukuosi Bakerio gyvenime kaip nesibaigiančiame nuotykių ir istorijų sukūryje. Čia mes kepame, čia rašome receptus, čia jau kuriame naujas strategijas ir paleidžiame gamybas. Kasdien saldžiai. Kasdien su istorijomis.

Pasitinkame naujus mokinius. Sutinkame senus mokyklos draugus. Visi paaugę. Konditeriai. Džiugu. Malonu. 

Kasdien iššūkis – sekti tendencijas, kurti naujas programas. Daryti tai gerai. Tobulai.

 

Online – naujas stiprus iššūkis. Jam skyrėme tūkstančius valandų. Vėl susitikimai. Vėl naujos programos. Online.

Gaminu, kuriu, myliu tai, ką darau.

Saldžiai,

Valerija Livanova

Bakerstreet Klaipeda founder & owner
Bakerstreet Vilnius founder & co-owner
CEO

 

Baker street –Kaunas desertų studijos vadovė ir įkūrėja. Diplomuota konditerė.

“Kiek save prisimenu, tiek kepu – visada buvau tikra kepinių maniakė“


Founder of BakerStreet Kaunas

Jei gali negaminti – negamink! Ne, šis posakis man netinka . Savaitę nesukūrusi kažko naujo jaučiuosi prastai. Todėl imu ir darau, darau iš širdies. Kažkuriame etape supratau, kad visko internete ir knygose neišmoksi, todėl sėmiausi žinių bent pas tuziną savo srities profesionalų. O tada prasidėjo tikrieji konditeriniai bandymai! Kas su kuo geriausiai dera, kokia temperatūra turi būti ruošiamas kremas, kaip pagaminti veganišką „macarons“? Aibė klausimų į kuriuos atsakymus radau mokymų ir bandymu keliu ir šis kelias mane atvedė iki konditerinių gaminių be rafinuotojo cukraus, be glitimo, be kiaušinių, iki desertų tinkančių vegetarams ir veganams. Arba kaip sako mano vyras – desertų be nuodėmės . Skanaus!

Su meile,

Erika Lapaitė-Bružienė


Founder of BRULA desertai 
Scroll to Top