VELYKINIŲ DESERTŲ MOKYMAI

MADAM POMPADUR
PAVASARIO PUOKŠTĖ
PAVASARIO TARTA
VELYKŲ TARTA
TRIJŲ SKONIŲ KEKSAS
TRIUFELIS KAVA IR BAILEYS
VELYKŲ BOBA - CRUFFIN
Previous
Next

MOKYMŲ KAINA  – 75 EUR

REGISTRACIJA IKI  – 03/14

MOKYMŲ PRADŽIA – 03/15

DALYVAUTI GRUPĖJE SU KURATORE VALERIJA LIVANOVA

DALYVAUTI GRUPĖJE SU KURATORE VAIDA BEGINSKIENE

Kas Jūsų laukia?

– 13 naujų, žingsnis po žingsnio pagamintų ir nufilmuotų desertų;

– 13 desertų receptūros su schemomis ir nuotraukomis pdf formatu;

– naujos dekoravimo šokoladu technikos;

 

Mokymų programa: 

Tortas „Pompadur“. Traškus sluoksnis su štroizeliu, corn flakes ir Valrhona Inspiration aviečių šokoladu, žemuogių compote, graikiško jogurto musas, veidrodinė glazūra, šokoladiniai papuošimai.

Tortas „Pavasario puokštė“. Sable Breton, biskvitas Dacquoise, abrikosų kremas, abrikosų ir laimo musas, šokoladiniai papuošimai.

Pyragaičiai „Spring“. Migdolų sable, aviečių ir liči compote, liči cremeux, aviečių ir rožių musas, veidrodinė glazūra, šokoladiniai papuošimai.

„Velykų tarta“. Migdolų sable, franžipanas, citrinų ir verbenų džemas, citrinų ir verbenų musas, šokoladiniai papuošimai.

„Pavasario tarta“. Migdolų sable, bananų kremas, kalamasi cremeux, Valrhona Yuzu Inspiration Namelaka, šokoladiniai papuošimai.

Citrinų keksas su citrinų džemu ir Gourmet glazūra.

Trijų skonių keksas su vanile, kakava ir pistacijomis, padengtas Gourmet glazūra.

Varškės keksas su Valrhona Inspiration braškių šokolado Gourmet glazūra.

Triufelis „Kava ir Baileys“.

Triufelis „Macadamia“.

Velykų boba „Greitoji šeimininkė“.

Klasikinė Velykų boba su razinomis ir spanguolėmis.

Velykų boba-cruffin.

Nuoširdžiai Jūsų, 

Valerija Livanova

 

MAISTO FOTOGRAFIJOS PRADŽIAMOKSLIS

FOTO ĮRANGA
SPALVŲ PARINKIMAS
APŠVIETIMAS
FOOD STYLING
KOMPOZICIJA
Previous
Next

MOKYMŲ KAINA  -120 EUR


REGISTRACIJA IKI  – 03/21

  MOKYMŲ TRUKMĖ – NUO 03/22  IKI 05/03

Maisto fotografijos pradžiamokslį sudaro  6 moduliai. Kiekvienam moduliui išnagrinėti skiriama savaitė. Temos tinkamam nagrinėjimui ir įsisavinimui kiekvienas mokinys gauna teorinę dalį PDF formatu bei stebi praktines video pamokas. 

Maisto fotografijos pradžiamokslio moduliai: 

1 Modulis – Foto įranga. Apžvelgsime įvairius fotoaparatų ir objektyvų modelius. Papasakosiu, kaip išsirinkti fotoaparatą ir objektyvą, į ką atkreipti dėmesį perkant įvairius foto priedus. Taip pat susipažinsime su rankiniais fotoaparato nustatymais.

2 Modulis – Apšvietimas. Susipažinsime su natūraliu ir dirbtiniu apšvietimu. Sužinosite, kas yra aštri ir minkšta šviesa, kokios būna šviesos kryptys. Išmoksime valdyti šviesą. 

3 Modulis – Kompozicija. Papasakosiu apie pagrindines kompozicijos taisykles: išcentruota kompoziciją, trečdalių taisyklę. Sukursime nuotraukas pagal dinaminių trikampių ir Fibonači spiralės dėsnius. Parodysiu, kas yra neigiama erdvė ir ritmas nuotraukoje. Pakalbėsime apie tai, kur semtis įkvėpimo. 

4 Modulis – Spalvų parinkimas. Paaiškinsiu apie spalvų temparatūras, spalvines schemas. Parodysiu, kaip redaguoti nuotraukas Lightroom programoje. 

5 Modulis – Food styling (maisto stilizavimas) Papasakosiu, kaip teisingai paruošti sumuštinius, sriubas, salotas ir karštuosius patiekalus. Parodysiu įvairius maisto paruošimo ir dekoravimo principus. Maistas, kurį valgome, vizualiai skiriasi nuo maisto, kurį fotografuojame. 

6 Modulis – Galutinis darbas. Sujungsime visas gautas žinias ir padarysime galutinę mokymų nuotrauką. 

Registracija nuo 2021/03/10 iki 2021/03/21 

Pirmo modulio video pamokos prasideda 2021/03/22

Bendravimas ir kuratoriaus palaikymas nuo 2021/03/22 iki 2021/05/07

Online susitikimai su dalyviais nuo 2021/03/22 iki 2021/05/23 vieną kartą į savaitę.

Kaina – 120 eurų. 

Teisę žiūrėti video pamokas gausite visam laikui. 

Laukiu Jūsų visų, stebėsime pasaulį pro objektyvą.   

Jūsų,

Liubov Goroško

KALĖDINIAI DESERTAI

PINA COLADA
MATCHA RUDOLPH
CITRINŲ TIRAMISU
KALĖDŲ SENELIS
KAVOS BUCHE
CARAMEL
SABLE SU AVIETĖMIS
SABLE SU GIANDUJA
Previous
Next

MOKYMŲ KAINA TIK 69 Eur

DALYVAUTI GRUPĖJE SU KURATORE VALERIJA LIVANOVA

DALYVAUTI GRUPĖJE SU KURATORE VAIDA BEGINSKIENE

Kas Jūsų laukia?

 

– 11 naujų, žingsnis po žingsnio pagamintų ir nufilmuotų desertų;

– 11 desertų receptūros su schemomis ir nuotraukomis pdf formatu;

– 8 desertai papuošti įvairiais šokoladiniais dekorais, kurių ruošimas taip pat kruopščiai nufilmuotas;

 

– visų desertų video rasite nuo gruodžio 5 d mūsų specialioje online platformoje www.baker-online.lt ir galėsite juos peržiūrėti bet kuriuo Jums patogiu laiku ir tiek kartų, kiek Jūs norėsite;

– užsiregistravus į mokymus ir apmokėjus dalyvavimą, elektroniniu paštu gausite sąrašą priemonių ir ingredientų, reikalingų norint pagaminti desertus iš mūsų mokymų;

– užsiregistravus į mokymus ir apmokėjus dalyvavimą, būsite prijungti prie whatss up grupės, kurioje net iki gruodžio 31 d aš būsiu kartu su Jumis, atsakysiu į visus klausimus, padėsiu ruoštis Kalėdoms;

 

 

Kalėdinių desertų programa: 

 

 

Kavos Buche. Kavos biskvitas, traškus sluoksnis su praline, vanilės ir pekano musas, švelnus šokolado ir kavos musas, veidrodinė glazūra.

 

Tortas “Caramel”. Lazdyno riešutų sable, lazdyno riešutų biskvitas, traškus sluoksnis su feuletinu, citrusinis cremeux, plaktas vanilinis toffee, auksinė karamelė, karamelinis musas, veidrodinė glazūra.

 

Tortas “Meduolis ir obuoliai”. Meduolis, štorizelis su pekanais, karameliniai obuoliai, cheesecake musas su cinamonu.

 

Tortas “Kalėdų senelis”. Biskvitas su vanile, braškių cremeux su Valrhona Inspiration šokoladu, šampano compote su braškėmis, musas Diplomat su vanile, veidrodinė glazūra.

 

Pyragaičiai “Matcha Rudolphas”. Šokolado biskvitas be miltų, matcha crème-brulee, vyšnių compote, juodojo šokolado musas, veidrodinė glazūra, padengimas Gourmet.

 

Pyragaičiai “Pina Colada”. Biskvitas Joconde su kokosais, ananasų compote, kokosų musas.

 

Citrinų Tiramisu. Biskvitas su citrinomis, citrinų kurdas, citrinų kremas su Mascarpone sūriu.

 

Canelle

 

Madeleine su Valrhona Inspiration aviečių šokolado padengimu.

 

Kalėdiniai Sable: citrusinis sable su aviečių Valrhona šokoladu, lazdyno riešutų sable su gianduja.

 

Tikiu, jog šiais metais Jūsų Kalėdos bus pačios saldžiausios!

 

Nuoširdžiai Jūsų, 

Valerija Livanova

 

METŲ KONDITERIO PROGRAMA

Šiuolaikiniai desertai
Eklerai
Macarons
Naujoji klasika
Jaukūs kepiniai
Tartos
Klasikiniai desertai II
Šiuolaikiniai keksai ir sausainiai
Cheesecake assorti
Mini desertai
Previous
Next

Kam skirta ši programa?

  • pradedantiesiems, kurie tik pradeda domėtis konditerija ir nori rimtai pasinerti į šį pasaulį;
  • mėgėjams, kurie nuolat kepa ir gamina, tačiau nori savo meistriškumą iškelti į naująjį lygį;
  • pažengusiems kepėjams, kurie siekia pagilinti savo žinias bei papildyti savo turimų žinių ir receptų bazę;

Kaip vyksta mokymai?

  1. Nufilmuotos online pamokos, kurias studentas ras prisijungęs prie savo asmeninės paskyros. Šios pamokos išlieka studentui visam gyvenimui.
  2. Susitikimai online visa grupe kiekvieną savaitę, kurių metu bus papildomai aptariama nagrinėjama savaitės tema, kylantys klausimai, aptariamos teorines žinios.
  3. PDF medžiaga, kurioje sudėtos tiek teorinės-bazinės žinios ir informacija, tiek visų gaminių receptūros. Šiuos failus kiekvienas studentas turės galimybę naudoti tiek online (kompiutery, telefone, planšetėje ir tt), tiek atsispausdinti.
  4. Namų darbai ir jų patikrinimas/aptarimas/analizė.
Previous
Next

UŽSIREGISTRUOTI MOKSLO METAMS PAS KURATORĘ VALERIJĄ LIVANOVĄ

UŽSIREGISTRUOTI MOKSLO METAMS PAS KURATORĘ VAIDĄ BEGINSKIENĘ

Sužinoti daugiau apie mokymus:

AUGALINIŲ DESERTŲ PROGRAMOS

Previous
Next

Kalėdiniai augaliniai desertai

Visai netrukus žiema nedrąsiai žengs pirmuosius žingsnius. Neužilgo į kiekvieno Jūsų namus ir širdį pasibels didžiosios metų šventės.
Šį kartą Brula desertai skuba jums į pagalbą ir sukūrė augalinę Kalėdinių kepinių programą online. Tai puiki galimybė dalyvauti mokymuose, kur sau patogiu metu galėsite peržiūrėti visas pamokas. Jos paruoštos labai kruopščiai, su maksimaliu informacijos kiekiu.
Kalėdinėje online programoje jūsų lauks, net 9 nauji ir skirtingų skonių desertai:
 
 
Kalėdinis desertas „Buche“
Šokoladinis biskvitas be glitimo
Kremas su kaštainiais
Šokoladinio kremo padengimas
 
 
Egzotinių skonių prancūziškas tortas „Mamba“
Traškus sluoksnis be glitimo
Mangų ir pasiflorų musas
Mango compote
Neutrali glazūra
Kokosinis musas
 
 
 
Pasiflorų ir juodo šokolado prancūziškas tortas „Passion“
Traškus sluoksnis be glitimo
Pasiflorų želė
Šokoladinis kremas
Šokoladinis musas
Šokoladinė glazūra
 
 
Taip pat pasikviesime į svečius vasarą ir pagaminsime Fraisier tortą
Vanilinis biskvitas be glitimo
Vanilinis sirupas
Braškių compote
Kremas Diplomat
Aviečių glazūra
 
 
Šokoladinis keksas su apelsiniais cukatais ir Gourmet padengimas
 
Tradicinis brandintas Kalėdinis pyragas be glitimo, su džiovintais vaisiais ir romu
 
Financier be glitimo su pistacijomis ir avietėmis
 
Triufeliai su lazdynų linnolat ir Baileys
 
Sausainiai „Sniego gniūžtė“
 
Apelsininiai cukatai 
 
Šokolado temperavimas, šokoladinės dekoracijos

 

Kaina: 85 Eur

Augaliniai macarons

TO DAR NEBUVO – AUGALINIAI/VEGANIŠKI MACARONS MOKYMAI!

Ar naudosime avinžirnius? – NE!

Augalinių baltymų rūšys ir kurie iš jų tinkami macarons gamybai.

Pakalbėsime apie augalinių macarons gaminimo subtilybes. Ar įmanoma pakeisti baltąjį cukrų, visi už ir prieš.

Kokius migdolų miltus naudoti ir į ką svarbu atkreipti dėmesį gaminant macaronade (macarons tešlą).

Pagaminsime net 5 skonių įdarus macarons:

  • Macarons su aviečių ganašu
  • Macarons su mango-pasiflorų
  • Macarons su juodujų serbentu ganašu
  • Macarons su lazdynų riešutų ganašu
  • Macarons romo ir vanilės cremeux

Kaina 50 €

Previous
Next
Previous
Next

Augalinės tartaletės

  • Тartaletė “Pistacija”  – trapi smėlinė tešla be glitimo, aviečių ir braškių compote, pistacijų cremeux. 
  • Tartaletė “Tropikai” – trapi smėlinė tešla be glitimo, franžipanas, mango ir pasiflorų cremeux, ananasų compote ir kokosinė kepuraitė.
  •  Tartaletė “Kriaušė” – trapi smėlinė tešla be glitimo, užkeptas franžipanas su kriaušėmis.
  • Tartaletė “Limoncello” – trapi smėlinė tešla be glitimo, gaivus citrininis biskvitas, citrininis kremas, deginta morenga.
  • Tartaletė “Tonka” – trapi smėlinė tešla be glitimo, kartaus šokolado ganašas su tonka pupele.

Susisiekite su mumis ir prisijunkite prie Augalinių desertų mokymų grupės

Scroll to Top