Archyvai: Kursai

Prancūziški desertai I

Kurso desertai BAVARUA Tortas “Spring butterfly” Pyragaitis “Venera” DIPLOMAT Tortas “Fraisier” Pyragaitis “Pink” VAISIAI Tortas “Ananasas bazilikuose” Pyragaičiai “Braškytės” ŠOKOLADAS Tortas “Pistacijos, braškės, liči” Pyragaičiai “Coco-braškė” PATE A BOMBE Tortas “Cappuccino” Pyragaitis “Pekanai ir kava” SŪRIS IR JOGURTAS Tortas “Braškės jogurte” Pyragaitis “Baileys cheesecake” SVIESTAS Klasikinė “Opera” Pyragaitis “Clementine” RIEŠUTAI IR KARAMLELĖ Tortas “Ruduo” Tortas …

Prancūziški desertai I Read More »

PJAUSTOMI SALDAINIAI IR DRAŽĖ

Kurso temos Dražė “Kava ir lazdynas” Data: 12.26 Saldainis “Crunchy” Data: 12.26 Dražė “Makadamija ir jogurtas” Data: 01.02 Juodųjų serbentų karamelė Data: 01.02 Dražė “Marcipanas” Data: 01.09 Saldainis “Pasiflorai ir pieniškas šokoladas” Data: 01.09 Dražė “Karamelė ir šokoladas” Data: 01.16 Saldainis “Pistacijų duja ir avietės” Data: 01.16 Dražė “Tropinis” Data: 01.23 Saldainis “Kokosinis marcipanas” Data: …

PJAUSTOMI SALDAINIAI IR DRAŽĖ Read More »

Kalėdos 2022

Linksmų, gražių ir skanių Kalėdų! Days Hours Minutes Seconds Kurso desertai Prancūziški desertai Pyragaitis “Kalėdų senelis” Pyragaitis “Kalėdų eglutės žaisliukas” Tortas “Kalėdų traukinukas” Gateaux de voyage Keksas „Pecan gateau” Keksas „Kalėdinis žmogeliukas” Pain d’epices Draugiški Baker sausainiai Baker-twix Linzer su avietėmis Pistacijos-citrusai Baker triufeliai Triufeliai su žemės riešutais Manjari ir earl gray triufeliai Triufeliai su …

Kalėdos 2022 Read More »

Keksai vegan & gluten free

Days Hours Minutes Seconds Kurso desertai Citrininis keksas Morkų keksas Padengimui gourmet glazūra, dekoravimui sūrio kremas. Vanilinis keksas Sūri karamelė, padengimui gourmet glazūra, dekoravimui valgomas auksas. Marcipaninis keksas Persikų compote, padengimui gourmet glazūra, dekoravimui persikų skiltelės. Keksas Šokoladas Juodo šokolado ganašas, padengimui gourmet glazūra, dekoravimui plaktas šokoladinis kremas. Keksas Gianduja Naminė lazdynų riešutų gianduja, padengimui …

Keksai vegan & gluten free Read More »

SALDAINIŲ ARCHITEKTAI

Kurso temos 1 savaitė Įvadas į kursą: Saldainių formos. Aerografai ir kompresoriai. Pagrindiniai ir papildomi įrankiai darbui su saldainiais. Vyno šaldytuvas. Kaip išsirinkti šokoladą ir kakavos sviestą. Darbo sąlygos. Šokolado ir kakavos sviesto temperavimas. 2 savaitė Saldainis “Tropinis mango” Saldainis “Latte” Saldainis “Pistacija-avietė” 3 savaitė Saldainis “Bergamo” Saldainis “Žemuogė” Saldainis “Blackcurrant” 4 savaitė Saldainis “Tigras” …

SALDAINIŲ ARCHITEKTAI Read More »

RUDUO ’22

Tegul ruduo būna saldus.. Apie Rudeni su Valerija Livanova Apie Rudeni su Vaida Beginskiene Kurso desertai Tortas “Ruduo” Sudėtis: dviejų šokoladų Moelleux, toffee karamelė, ananasų ir laimo želė, pekano riešutų musas, pekano riešutų velvet, papuošimas: šokoladinis apskritimas su raidėmis Tortas “Klevo lapas” Sudėtis: migdolų riešutų štroizelis, laimo ir apelsinų financier, citrinų-verbenų cremeux, citrinų-verbenų želė, apelsinų …

RUDUO ’22 Read More »

PRANCŪZIŠKOJI KLASĖ. II LYGIS 2022 ruduo

Kurso moduliai Šokolado architektai Šiame modulyje kursime skirtingus šokolado papuošimus. Gėlės, kompozicijos, atvirutės. Skirsime dėmesį skirtingoms šokolado temperavimo technikoms. Prijungsime fantaziją ir personalizuosime papuošimus. Desertų architektai Tortas “Aguonų laukas”  Tortas “Bijuno švelnumas” Tortas “Juoda dama” Tortas “Vaikystės atvirutė” Tortas “Pavasario puokštė” Tortas “Kosminiai tropikai” Tortas “Almond” Pyragaitis “Coffee and banana” Pyragaitis “Rojaus obuoliukas” Pyragaitis “Elegancy” …

PRANCŪZIŠKOJI KLASĖ. II LYGIS 2022 ruduo Read More »

METŲ KONDITERIS ’23

Previous Next Linkime Jums, kad ši kelionė būtų įsimintina, naudinga ir labai skani! Kurso moduliai Šiuolaikiniai prancūziški desertai Modulio pradžia: 09.05 Modulio desertai: Tortas “Ruduo” Tortas “Žiema” Tortas “Pavasaris” Tortas “Vasara” Savarankiška užduotis Plikytos tešlos istorijos Modulio pradžia: 10.10 Modulio desertai: Baltasis ekleras Riešutinis ekleras Juodasis ekleras Choux kolekcija Paris-Brest kolekcija Savarankiška užduotis Macarons Modulio …

METŲ KONDITERIS ’23 Read More »

VASAROS DESERTAI 2022

Sveiki atvykę į SALDŽIĄ VASARĄ! Days Hours Minutes Seconds Kurso desertai Pyragaitis “Cherry” Purus šokoladinis biskvitas, vyšnių cremeux, Tanariva šokolado musas.  Padengimui: veidrodinė glazūra. Papildomos technikos: neutrali glazūra, velvet spray. Dekoravimui: plastinis šokoladas. Pyragaitis “Citrus” Biskvitas Zacher su baltu šokoladu, kalamansi želė, kalamansi musas.  Padengimui: velvet spray. Papildoma technika: citrinos efekto sukūrimas. Pyragaitis “Rojaus obuoliukas” …

VASAROS DESERTAI 2022 Read More »

PJAUSTOMI SALDAINIAI IR DRAŽĖ

Kurso temos Dražė “Kava ir lazdynas” Data: 04.18 Saldainis “Crunchy” Data: 04.20 Dražė “Makadamija ir jogurtas” Data: 04.22 Juodųjų serbentų karamelė Data: 04.26 Dražė “Marcipanas” Data: 04.29 Saldainis “Pasiflorai ir pieniškas šokoladas” Data: 05.03 Dražė “Karamelė ir šokoladas” Data: 05.05 Saldainis “Pistacijų duja ir avietės” Data: 05.09 Dražė “Tropinis” Data: 05.12 Saldainis “Kokosinis marcipanas” Data: …

PJAUSTOMI SALDAINIAI IR DRAŽĖ Read More »

PRANCŪZIŠKI DESERTAI I KLASĖ

Skanios kelionės! Days Hours Minutes Seconds Kurso desertai BAVARUA Spring butterfly:Biskvitas financierŽemuogių džemasMango cremeuxTraškus sluoksnisVanilinis bavariškas musasVeidrodinė glazūraŠokoladainiai papuošimai Venera:Pistacijų biskvitasMedaus cremeuxAbrikosų compoteBavariškas žemuogių musasŠokoladiniai papuošimai DIPLOMAT Fraisier:Migdolų financierBraškių compoteBraškių musasVanilinis diplomat musasNeutrali glazūraŠokoladiniai papuošimai Pink:Genujos biskvitas su pistacijomisRaudonųjų apelsinų džemasŽemuogių confitMusas Diplomat su vanileVeidrodinė glazūra VAISIAI Ananasas bazilikuose:Biskvitas su bazilikuNeutrali glazūraAnanasų compoteCitrinų musasVeidrodinė glazūraŠtroizelio …

PRANCŪZIŠKI DESERTAI I KLASĖ Read More »

SKANIOS VELYKOS

Linksmų, gražių ir skanių Velykų! Days Hours Minutes Seconds Kurso desertai Baltas Tortas Traškus sluoksnis, mangų ir ananasų compote, plaktas citrinų-verbenų ganašas, Philadelphia sūrio musas Pyragaitis Geltonas Pieniško šokolado Alunga biskvitas, balto šokolado-kokoso musas, pistacijų-laimo traškus sluoksnis, bergamotės cremeux, citrininė morenga, migdolų-aguonų sable Karamelinis keksas Vanilinė tešla, karamelinė tešla, gourmet glazūra, karamelizuotos migdolų lazdelės Pistacijų …

SKANIOS VELYKOS Read More »

PRANCŪZIŠKOJI KLASĖ. II LYGIS 2022

Previous Next Kurso moduliai Šokolado architektai Šiame modulyje kursime skirtingus šokolado papuošimus. Gėlės, kompozicijos, atvirutės. Skirsime dėmesį skirtingoms šokolado temperavimo technikoms. Prijungsime fantaziją ir personalizuosime papuošimus. Desertų architektai Tortas “Aguonų laukas”  Tortas “Bijuno švelnumas” Tortas “Juoda dama” Tortas “Vaikystės atvirutė” Tortas “Pavasario puokštė” Tortas “Kosminiai tropikai” Tortas “Almond” Pyragaitis “Coffee and banana” Pyragaitis “Rojaus obuoliukas” …

PRANCŪZIŠKOJI KLASĖ. II LYGIS 2022 Read More »

ŠOKOLADO ARCHITEKTAI

Kurso temos 1 savaitė Įvadas į kursą: Saldainių formos. Aerografai ir kompresoriai. Pagrindiniai ir papildomi įrankiai darbui su saldainiais. Vyno šaldytuvas. Kaip išsirinkti šokoladą ir kakavos sviestą. Darbo sąlygos. Šokolado ir kakavos sviesto temperavimas. 2 savaitė Saldainis “Tropinis mango” Saldainis “Latte” Saldainis “Pistacija-avietė” 3 savaitė Saldainis “Bergamo” Saldainis “Žemuogė” Saldainis “Blackcurrant” 4 savaitė Saldainis “Tigras” …

ŠOKOLADO ARCHITEKTAI Read More »

KALĖDINIAI DESERTAI 2021

Linksmų, gražių ir skanių Kalėdų! Days Hours Minutes Seconds Kurso desertai Tortas “Kalėdinė dėžutė” Sable Brisee, abrikosų ir bergamočių džemas, mandarinų musas, veidrodinė glazūra Tortas “Happy present” Biskvitas su laimu, aviečių cremeux, žemuogių confit, žemuogių ir aviečių musas, veidrodinė glazūra Tortas “Christmas” Kavos biskvitas, vyšnių compote, tonka namelaka, kavos musas diplomat, veidrodinė glazūra Pyragaitis “Eglutė” …

KALĖDINIAI DESERTAI 2021 Read More »

GARDŽIOS ISTORIJOS

Kurkime istorijas kartu! Kurso desertai Keksas “Apledėję takai” Keksas be glitimo su citrininiu glajumi Keksas “Sušildyk mane” Keksas be glitimo su cukruotais imbierais, citrinų ir laimų kremu, balto šokolado gourmet glazūra Keksas “Egzotinė kelionė” Keksas be glitimo, papajų ir laimų coulis, pieniško šokolado gourmet glazūra Pyragaitis “Ilgi vakarai” Biskvitas be glitimo, kreminio sūrio kremas, aviečių …

GARDŽIOS ISTORIJOS Read More »

TARTŲ ASORTI

Days Hours Minutes Seconds Kurso desertai Kavos Giandujos tarta Sable, gianduja kremas, kavos diplomat kremas, kavos crumble, karamelizuoti riešutai Tartaletės “Kriaušė” Sable, kriaušės sirupe, franžipanas, opalys ganašas Riešutų tarta Sable, riešutų karamelė Šokoladinės tartaletės Bretoniška sable, aviečių confit, pistacijų ganašas, traškutis Citrininės tartaletės Sable, franžipanas su migdolais, yuzu kremas, itališka morenga Tartaletės “Pistacija-braškė” Migdolinė sable …

TARTŲ ASORTI Read More »

KEKSO FORMULĖS VEBINARAS

TEORINĖ MEDŽIAGA KEKSO TEORIJA SKAIDRES Kekso formules skaiciavimas Kekso formule. Vedlys VEBINARO MEDŽIAGA

BAIGIAMOJO DARBO UŽDUOTIS

Šiame puslapyje patalpinta Baigiamojojo darbo užduotis bei visi Jūsų atlikti baigiamieji darbai ir jų receptūros Baigiamojo darbo užduotis Baigiamojo darbo uzduotis Mokinių darbai

Scroll to Top