Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed
NUOSTABUS VIDINIS PASAULIS!
Days
Hours
Minutes
Seconds
Kurso desertai
- Biskvitas Džokonda (Joconde)
- Kavos sirupas
- Juodojo šokolado kremas
- Sviestinis kavos kremas
- Juodojo šokolado glazūra
- Biskvitas Džokonda (Joconde)
- Kavos sirupas
- Bananų compote
- Zephyr šokolado kremas (Namelaka)
- Tamsus šokolado kremas
- Valrhona Almond musas
- Valrhona Almond glazūra
- Morkų biskvitas
- Apelsinų ir abrikosų džemas
- Philadelphia sviestinis kremas
- Japoniškas cheesecake biskvitas
- Ananasų kremas
- Philadelphia sūrio cheesecake
- Baltojo šokolado glazūra
- Biskvitas Džokonda (Joconde)
- Kalamansi cremeux
- Cremeux praline
- Azelia gourmet glazūra
- Valrhona Almond musas
- Štroizelis su džiovintais abrikosais
- Abrikosų compote
- Pistacijų cremeux
- Uogų džemas
- Baltojo šokolado ganašas (Namelaka)
- Vyšnių želė
- Panacotta su vyšnių likeriu
- Valrhona Guanaja musas
Kurso kuratorės
Valerija Livanova
Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO
Vaida Beginskienė
Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė
Kurso sudėtingumas
2/5
RECEPTŲ KNYGA: