Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

NUOSTABUS VIDINIS PASAULIS!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Kurso desertai

  • Biskvitas Džokonda (Joconde)
  • Kavos sirupas
  • Juodojo šokolado kremas
  • Sviestinis kavos kremas
  • Juodojo šokolado glazūra
  • Biskvitas Džokonda (Joconde)
  • Kavos sirupas
  • Bananų compote
  • Zephyr šokolado kremas (Namelaka)
  • Tamsus šokolado kremas
  • Valrhona Almond musas
  • Valrhona Almond glazūra
  • Morkų biskvitas
  • Apelsinų ir abrikosų džemas
  • Philadelphia sviestinis kremas
  • Japoniškas cheesecake biskvitas
  • Ananasų kremas
  • Philadelphia sūrio cheesecake
  • Baltojo šokolado glazūra
  • Biskvitas Džokonda (Joconde)
  • Kalamansi cremeux
  • Cremeux praline
  • Azelia gourmet glazūra
  • Valrhona Almond musas
  • Štroizelis su džiovintais abrikosais
  • Abrikosų compote
  • Pistacijų cremeux
  • Uogų džemas
  • Baltojo šokolado ganašas (Namelaka)
  • Vyšnių želė
  • Panacotta su vyšnių likeriu
  • Valrhona Guanaja musas

Kurso kuratorės

Valerija Livanova

Valerija Livanova

Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO

Vaida Beginskienė

Vaida Beginskienė

Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė

Kurso sudėtingumas

2/5

   RECEPTŲ KNYGA:

 

PASIRINKITE:

Scroll to Top