Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed
Tegul ruduo būna saldus..
Kurso desertai
Sudėtis: dviejų šokoladų Moelleux, toffee karamelė, ananasų ir laimo želė, pekano riešutų musas, pekano riešutų velvet, papuošimas: šokoladinis apskritimas su raidėmis
Sudėtis: migdolų riešutų štroizelis, laimo ir apelsinų financier, citrinų-verbenų cremeux, citrinų-verbenų želė, apelsinų musas, veidrodinė glazūra be šokolado, papuošimas: šokolado juosta, šokolado klevo kompozicija
Sudėtis: speculoos traškus sluoksnis, biskvitas „Lady finger“, obuolių compote, abrikosų ir medaus gelis, karamelinis musas su cinamonu, veidrodinė glazūra be šokolado, dekoravimas: kakavos sviestu paruošto paveiksliuko technika ant formos, šokolado apjuosimai
Sudėtis:
Cinamono Sable, abrikosų coulis, toffee karamelė, medaus Chantilly, oranžinis Velvet spray, plastinio šokolado koteliai
Sudėtis: Šokoladiniai puodeliai, kavos ir kakavos crumble, kavos biskvitas, kavos kremas su pienišku šokoladu, karamelė Toffee, mascarpone musas su Baileys likeriu, baltas velvet spray
Sudėtis: biskvitas su marcipanu, Tanariva cremeux, bergamočių cremeux, Valrhona Amande ir Tonka musas, Valrhona Amande glazūra, papuošimas: aukso gilė ir ąžuolo lapelis
Sudėtis: pistacijų biskvitas, aviečių cremeux, citrinų, peletrūno ir vanilės musas, pistacijų štroizelis, velvet spray pistacijų žalios spalvos, papuošimas: šokoladiniai diskai
Sudėtis: juodojo šokolado musas, lazdyno riešutų praline, Štroizelis su kakava, juodojo šokolado padengimas, veidrodinė glazūra su kakava, plastinis šokoladas, dekoravimui: šokoladinis elementas
Sudėtis: pate Sable, lazdyno riešutų užkepamas kremas, apelsinų coulis, Azelia namelaka
Kurso kuratorės
Valerija Livanova
Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO
Vaida Beginskienė
Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė
Kurso sudėtingumas
4/5