Kurso sudėtingumas
Kurso kalendorius
Kurso moduliai
Šokoladinis biskvitas be glitimo, kremas su kaštainiais, šokoladinio kremo padengimas. Juodo šokolado dekoracijos.
Traškus sluoksnis be glitimo, mangų ir pasiflorų musas, mango compote, neutrali glazūra, kokosinis musas, mango gelis, balto šokolado dekoracijos.
Traškus sluoksnis be glitimo, pasiflorų želė, šokoladinis kremas, šokoladinis musas, šokoladinė glazūra, juodo šokolado dekoracijos.
Vanilinis biskvitas be glitimo, vanilinis sirupas, braškių compote, kremas Diplomat, aviečių glazūra, balto šokolado dekoracijos.
Šokoladinis keksas su apelsiniais cukatais ir Gourmet padengimas
Tradicinis brandintas Kalėdinis pyragas be glitimo, su džiovintais vaisiais ir romu
Financier be glitimo su pistacijomis ir avietėmis
t
Triufeliai su lazdynų linnolat ir Baileys
Kurso kuratorė
Erika Lapaitė-Bružienė
Brula desertai įkūrėja.