Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed
Konditerio kelias
Konditeris 0%

Kurso sudėtingumas

3/5

Kurso kalendorius

Kurso moduliai

Šokoladinis biskvitas be glitimo, kremas su kaštainiais, šokoladinio kremo padengimas. Juodo šokolado dekoracijos.

Traškus sluoksnis be glitimo, mangų ir pasiflorų musas, mango compote, neutrali glazūra, kokosinis musas, mango gelis, balto šokolado dekoracijos.

Traškus sluoksnis be glitimo, pasiflorų želė, šokoladinis kremas, šokoladinis musas, šokoladinė glazūra, juodo šokolado dekoracijos.

Vanilinis biskvitas be glitimo, vanilinis sirupas, braškių compote, kremas Diplomat, aviečių glazūra, balto šokolado dekoracijos.

Šokoladinis keksas su apelsiniais cukatais ir Gourmet padengimas

Tradicinis brandintas Kalėdinis pyragas be glitimo, su džiovintais vaisiais ir romu

Financier be glitimo su pistacijomis ir avietėmis

 

t

Triufeliai su lazdynų linnolat ir Baileys

Kurso kuratorė

Erika Lapaitė-Bružienė

Erika Lapaitė-Bružienė

Brula desertai įkūrėja.

PASIRINKITE MODULĮ:

Kursas - Turinys

Rodyti Visus
Scroll to Top