EKLERAI 2021

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Konditerio kelias
Konditeris 10%

Kurso sudėtingumas

3/5

Kurso kalendorius

Baltasis ekleras         2021.02.01

Riešutinis ekleras     2021.02.08

Juodasis ekleras       2021.02.15

Choux kolekcija         2021.02.22

Paris-Brest                 2021.03.01   

Kurso moduliai

Plikyta tešla, aviečių confit, plikytas kokosų kremas, balta veidrodinė glazūra

Plikyta tešla, lazdyno riešutų kremas, Gourmet glazūra

Plikyta tešla, vyšnių confit, šokoladinis kremas Diplomat, šokoladinė glazūra/glajus

Plikyta tešla, craquelin, Pate Sable, minkšta karamelė, lazdyno riešutų kremas

Plikyta tešla, craquelin, mango ir bananų compote, plaktas Zephyr ganašas

Plikyta tešla, craquelin, juodųjų serbentų confit, kremas Diplomat, Namelaka su citrinomis

Plikyta tešla, craquelin, minkšta karamelė su riešutais, plaktas lazdyno riešutų kremas Mousseline

Plikyta tešla, craquelin, aviečių compote, plaktas pistacijų kremas Mousseline

Kurso kuratorės

Valerija Livanova

Valerija Livanova

Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO

Vaida Beginskienė

Vaida Beginskienė

Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė

PASIRINKITE MODULĮ:

Scroll to Top