Kurso sudėtingumas
Kurso kalendorius
Baltasis ekleras 2020.10.05
Riešutinis ekleras 2020.10.12
Juodasis ekleras 2020.10.19
Choux kolekcija 2020.10.26
Paris-Brest 2020.11.02
Kurso moduliai
Plikyta tešla, aviečių confit, plikytas kokosų kremas, balta veidrodinė glazūra
Plikyta tešla, lazdyno riešutų kremas, Gourmet glazūra
Plikyta tešla, vyšnių confit, šokoladinis kremas Diplomat, šokoladinė glazūra/glajus
Plikyta tešla, craquelin, Pate Sable, minkšta karamelė, lazdyno riešutų kremas
Plikyta tešla, craquelin, mango ir bananų compote, plaktas Zephyr ganašas
Plikyta tešla, craquelin, juodųjų serbentų confit, kremas Diplomat, Namelaka su citrinomis
Plikyta tešla, craquelin, minkšta karamelė su riešutais, plaktas lazdyno riešutų kremas Mousseline
Plikyta tešla, craquelin, aviečių compote, plaktas pistacijų kremas Mousseline
Kurso kuratorės
Valerija Livanova
Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO
Vaida Beginskienė
Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė