Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Kurkime istorijas kartu!

Kurso desertai

Keksas be glitimo su citrininiu glajumi

Keksas be glitimo su cukruotais imbierais, citrinų ir laimų kremu, balto šokolado gourmet glazūra

Keksas be glitimo, papajų ir laimų coulis, pieniško šokolado gourmet glazūra

Biskvitas be glitimo, kreminio sūrio kremas, aviečių coulis, šokoladinė glazūra

Biskvitas be glitimo, ananasų compote, kokosų musas, šokoladinis padengimas 

Biskvitas be glitimo, vyšnių compote, džiovintų slyvų ganašas, pieniško šokolado musas

Biskvitai/lakštai be glitimo, juodųjų serbentų coulis, plikytas kremas

Šokoladiniai biskvitai be glitimo, marcipaninis kremas, vyšnių compote, plakto ganašo kremas, ganašas 

Pistacijų biskvitas be glitimo, štroizelis, aviečių coulis, aviečių musas, pistacijų musas, neutrali glazūra

Kurso kuratorės

Erika Lapaitė-Bružienė

Erika Lapaitė-Bružienė

Brula desertai įkūrėja

Kurso sudėtingumas

 

             RECEPTŲ KNYGA:

              Gardžios istorijos

4/5

PASIRINKITE:

Scroll to Top