Linksmų, gražių ir skanių Kalėdų!
Kurso desertai
Sable Brisee, abrikosų ir bergamočių džemas, mandarinų musas, veidrodinė glazūra
Biskvitas su laimu, aviečių cremeux, žemuogių confit, žemuogių ir aviečių musas, veidrodinė glazūra
Kavos biskvitas, vyšnių compote, tonka namelaka, kavos musas diplomat, veidrodinė glazūra
Pistacijų biskvitas, žemuogių confit, pistacijų musas
Biskvitas joconde, ananasų compote, guava želė, aviečių musas, veidrodinė glazūra
Lazdyno riešutų biskvitas, kriaušės raudonajame vyne, kalamansi cremeux su kriaušėmis, gianduja musas, namelaka su mascarpone sūriu, veidrodinė glazūra
Minkšta karamelė, gourmet glazūra
Minkšta karamelė, gourmet glazūra
Gourmet glazūra
Minkšta karamelė, gourmet glazūra
Želatinos užmerkimas, neutrali glazūra, šokolado temperavimo pagrindai
Kurso kuratorės
Valerija Livanova
Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO
Vaida Beginskienė
Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė
Kurso sudėtingumas
RECEPTŲ KNYGA: