Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Linksmų, gražių ir skanių Kalėdų!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Kurso desertai

Sable Brisee, abrikosų ir bergamočių džemas, mandarinų musas, veidrodinė glazūra

Biskvitas su laimu, aviečių cremeux, žemuogių confit, žemuogių ir aviečių musas, veidrodinė glazūra

Kavos biskvitas, vyšnių compote, tonka namelaka, kavos musas diplomat, veidrodinė glazūra

Pistacijų biskvitas, žemuogių confit, pistacijų musas

Biskvitas joconde, ananasų compote, guava želė, aviečių musas, veidrodinė glazūra

Lazdyno riešutų biskvitas, kriaušės raudonajame vyne, kalamansi cremeux su kriaušėmis, gianduja musas, namelaka su mascarpone sūriu, veidrodinė glazūra

Minkšta karamelė, gourmet glazūra

Minkšta karamelė, gourmet glazūra

Gourmet glazūra

Minkšta karamelė, gourmet glazūra

Želatinos užmerkimas, neutrali glazūra, šokolado temperavimo pagrindai

Kurso kuratorės

Valerija Livanova

Valerija Livanova

Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO

Vaida Beginskienė

Vaida Beginskienė

Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė

Kurso sudėtingumas

3/5

PASIRINKITE:

Scroll to Top