Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

KLASIKOS ATSPINDŽIAI

Days
Hours
Minutes
Seconds

Kurso desertai

Sable tešla

Augalinis kreminio sūrio įdaras

Vanilinis biskvitas be glitimo

Augalinis valinis kremas

Biskvitas be glitimo

Juodo šokolado ganašas

Mandarinų cremeux

Biskvitas Džokonda be glitimo

Kavos sirupas

Juodojo šokolado kremas

Sviestinis kavos kremas

Juodojo šokolado glazūra

 

Šokoladinis biskvitas be glitimo

Vanilinis sufle

Gourmet glazūra

 

Biskvitas be glitimo

Aviečių coulis

Veidrodinė glazūra

Šokoladinės dekoracijos

 

Vanilinis biskvitas be glitimo

Creme brule kremas

Kurso kuratorės

Erika Lapaitė-Bružienė

Erika Lapaitė-Bružienė

Brula desertai įkūrėja

Kurso sudėtingumas

3/5

PASIRINKITE:

Scroll to Top