Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed
Previous
Next
Linkime Jums, kad ši kelionė būtų įsimintina,
naudinga ir labai skani!
Kurso moduliai
Modulio pradžia: 09.05
Modulio desertai:
- Tortas “Ruduo”
- Tortas “Žiema”
- Tortas “Pavasaris”
- Tortas “Vasara”
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 10.10
Modulio desertai:
- Baltasis ekleras
- Riešutinis ekleras
- Juodasis ekleras
- Choux kolekcija
- Paris-Brest kolekcija
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 11.07
Modulio desertai:
- Macarons teorija
- Macarons puselės
- Macarons įdarų įvairovė
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 11.28
Modulio desertai:
- Opera
- Tiramisu
- Medutis
- Kijevo tortas
- Nougat
Tarpinio atsiskaitymo laikas: 01.02.-01.08
Modulio pradžia: 01.09
Modulio desertai:
- Šiuolaikiniai keksai “gateaux de voyage”
- Klasikiniai keksai
- Sausainių asorti
- Savarankiškas darbas
Modulio pradžia: 02.06
Modulio kepiniai:
- Cinamon buns ir bandelės su varške
- Brioche asorti
- Hokkaido duona ir Kugloff
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 03.06
Modulio desertai:
- Tarta “Braške-bazilikas”
- Tartaletė “Latte”
- Tartaletė “Citrus”
- Tarta su pekanais
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 04.10
Modulio desertai:
- Cheesecake NY
- Cheesecake Japoniškas
- Cheesecake Mazaltov
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 05.08
Modulio desertai:
- Pavlova
- Creme brulee
- Zacher tortas
- Esterchazi tortas
- ‘Paukščių pienas”
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 06.05
Modulio desertai:
- Mini desertų asorti
- Saldainiai-komplimentai
Baigiamojo darbo terminai: iki 08.01
Kurso autorė
Valerija Livanova
Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO
Kurso kuratorės
Valerija Livanova
Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO
Vaida Beginskienė
Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė