Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed
Previous
Next

Linkime Jums, kad ši kelionė būtų įsimintina,
naudinga ir labai skani!

Kurso moduliai

Modulio pradžia: 09.06

Modulio desertai:

  • Tortas “Ruduo”
  • Tortas “Žiema”
  • Tortas “Pavasaris”
  • Tortas “Vasara”
  • Savarankiška užduotis

Modulio pradžia: 10.11

Modulio desertai:

  • Baltasis ekleras
  • Riešutinis ekleras
  • Juodasis ekleras
  • Choux asroti
  • Paris-Brest (dvi variacijos)
  • Savarankiška užduotis

Modulio pradžia: 11.08

Modulio desertai:

  • Macarons teorija
  • Macarons puselės
  • Macarons įdarų įvairovė
  • Savarankiška užduotis

Modulio pradžia: 11.29

Modulio desertai:

  • Opera
  • Tiramisu
  • Medutis
  • Kijevo tortas
  • Nougat

Tarpinio atsiskaitymo laikas: 01.03.-01.10

Modulio pradžia: 01.10

Modulio desertai:

  • Šiuolaikiniai keksai “gateaux de voyage”
  • Klasikiniai keksai
  • Sausainių asorti
  • Savarankiškas darbas

Modulio pradžia: 02.07

Modulio kepiniai:

  • Cinamon buns ir bandelės su varške
  • Brioche asorti
  • Hokkaido duona ir Kugloff
  • Savarankiška užduotis

Modulio pradžia: 03.07

Modulio desertai:

  • Tarta “Braške-bazilikas”
  • Tartaletė “Latte”
  • Tartaletė “Citrus”
  • Tarta su pekanais
  • Savarankiška užduotis

Modulio pradžia: 04.11

Modulio desertai: 

  • Cheesecake NY
  • Cheesecake Japoniškas
  • Cheesecake Mazaltov
  • Savarankiška užduotis

Modulio pradžia: 05.09

Modulio desertai:

  • Pavlova
  • Creme brulee
  • Zacher tortas
  • Esterchazi tortas
  • ‘Paukščių pienas”
  • Savarankiška užduotis

Modulio pradžia: 06.06

Modulio desertai:

  • Mini desertų asorti
  • Saldainiai-komplimentai

Baigiamojo darbo terminai: iki 08.01

Kurso kuratorės

Valerija Livanova

Valerija Livanova

Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO

Vaida Beginskienė

Vaida Beginskienė

Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė

Kurso kalendorius

KURSO MODULIAI:

Scroll to Top