Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed
Previous
Next
Linkime Jums, kad ši kelionė būtų įsimintina,
naudinga ir labai skani!
Kurso moduliai
Modulio pradžia: 09.06
Modulio desertai:
- Tortas “Ruduo”
- Tortas “Žiema”
- Tortas “Pavasaris”
- Tortas “Vasara”
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 10.11
Modulio desertai:
- Baltasis ekleras
- Riešutinis ekleras
- Juodasis ekleras
- Choux asroti
- Paris-Brest (dvi variacijos)
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 11.08
Modulio desertai:
- Macarons teorija
- Macarons puselės
- Macarons įdarų įvairovė
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 11.29
Modulio desertai:
- Opera
- Tiramisu
- Medutis
- Kijevo tortas
- Nougat
Tarpinio atsiskaitymo laikas: 01.03.-01.10
Modulio pradžia: 01.10
Modulio desertai:
- Šiuolaikiniai keksai “gateaux de voyage”
- Klasikiniai keksai
- Sausainių asorti
- Savarankiškas darbas
Modulio pradžia: 02.07
Modulio kepiniai:
- Cinamon buns ir bandelės su varške
- Brioche asorti
- Hokkaido duona ir Kugloff
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 03.07
Modulio desertai:
- Tarta “Braške-bazilikas”
- Tartaletė “Latte”
- Tartaletė “Citrus”
- Tarta su pekanais
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 04.11
Modulio desertai:
- Cheesecake NY
- Cheesecake Japoniškas
- Cheesecake Mazaltov
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 05.09
Modulio desertai:
- Pavlova
- Creme brulee
- Zacher tortas
- Esterchazi tortas
- ‘Paukščių pienas”
- Savarankiška užduotis
Modulio pradžia: 06.06
Modulio desertai:
- Mini desertų asorti
- Saldainiai-komplimentai
Baigiamojo darbo terminai: iki 08.01
Kurso kuratorės
Valerija Livanova
Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO
Vaida Beginskienė
Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė