Skanios kelionės!
Kurso desertai
Spring butterfly:
Biskvitas financier
Žemuogių džemas
Mango cremeux
Traškus sluoksnis
Vanilinis bavariškas musas
Veidrodinė glazūra
Šokoladainiai papuošimai
Venera:
Pistacijų biskvitas
Medaus cremeux
Abrikosų compote
Bavariškas žemuogių musas
Šokoladiniai papuošimai
Fraisier:
Migdolų financier
Braškių compote
Braškių musas
Vanilinis diplomat musas
Neutrali glazūra
Šokoladiniai papuošimai
Pink:
Genujos biskvitas su pistacijomis
Raudonųjų apelsinų džemas
Žemuogių confit
Musas Diplomat su vanile
Veidrodinė glazūra
Ananasas bazilikuose:
Biskvitas su baziliku
Neutrali glazūra
Ananasų compote
Citrinų musas
Veidrodinė glazūra
Štroizelio karūna
Šokoladinis papuošimas
Braškytės:
Šifono biskvitas
Braškių compote
Braškių musas
Braškių glazūra
Tortas “Pistacijos, braškės, liči”:
Pistacijų biskvitas
Traškus sluoksnis su pistacijomis
Braškių ir liči compote
Philadelphia sūrio kremas
Pistacijų ir baltojo šokolado musas
Pistacijų glazūra
Šokoladiniai papuošimai
Coco-braškė:
Kokosų biskvitas dacquoise
Braškių ir ananasų compote
Kokosų ir baltojo šokolado musas
Kokosų marshmellow
Vanilinė Namelaka
Veidrodinė glazūra
Tortas
Pyragaitis
Tortas
Pyragaitis
Tortas
Pyragaitis
Tortas
Pyragaitis
Kurso kuratorės
Valerija Livanova
Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO
Vaida Beginskienė
Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė