Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Skanios kelionės!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Kurso desertai

Spring butterfly:
Biskvitas financier
Žemuogių džemas
Mango cremeux
Traškus sluoksnis
Vanilinis bavariškas musas
Veidrodinė glazūra
Šokoladainiai papuošimai

Venera:
Pistacijų biskvitas
Medaus cremeux
Abrikosų compote
Bavariškas žemuogių musas
Šokoladiniai papuošimai

Fraisier:
Migdolų financier
Braškių compote
Braškių musas
Vanilinis diplomat musas
Neutrali glazūra
Šokoladiniai papuošimai

Pink:
Genujos biskvitas su pistacijomis
Raudonųjų apelsinų džemas
Žemuogių confit
Musas Diplomat su vanile
Veidrodinė glazūra

Ananasas bazilikuose:
Biskvitas su baziliku
Neutrali glazūra
Ananasų compote
Citrinų musas
Veidrodinė glazūra
Štroizelio karūna
Šokoladinis papuošimas

Braškytės:
Šifono biskvitas
Braškių compote
Braškių musas
Braškių glazūra

Tortas “Pistacijos, braškės, liči”:
Pistacijų biskvitas
Traškus sluoksnis su pistacijomis
Braškių ir liči compote
Philadelphia sūrio kremas
Pistacijų ir baltojo šokolado musas
Pistacijų glazūra
Šokoladiniai papuošimai

Coco-braškė:
Kokosų biskvitas dacquoise
Braškių ir ananasų compote
Kokosų ir baltojo šokolado musas
Kokosų marshmellow
Vanilinė Namelaka
Veidrodinė glazūra

Tortas

Pyragaitis

Tortas 

Pyragaitis

Tortas

Pyragaitis

Tortas

Pyragaitis

Kurso kuratorės

Valerija Livanova

Valerija Livanova

Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO

Vaida Beginskienė

Vaida Beginskienė

Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė

Kurso sudėtingumas

3/5

PASIRINKITE:

Scroll to Top