Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Kurso moduliai

Šiame modulyje kursime skirtingus šokolado papuošimus. Gėlės, kompozicijos, atvirutės. Skirsime dėmesį skirtingoms šokolado temperavimo technikoms. Prijungsime fantaziją ir personalizuosime papuošimus.

  1. Tortas “Aguonų laukas”
  2.  Tortas “Bijuno švelnumas”
  3. Tortas “Juoda dama”
  4. Tortas “Vaikystės atvirutė”
  5. Tortas “Pavasario puokštė”
  6. Tortas “Kosminiai tropikai”
  7. Tortas “Almond”
  8. Pyragaitis “Coffee and banana”
  9. Pyragaitis “Rojaus obuoliukas”
  10. Pyragaitis “Elegancy”

Šiame modulyje analizuosime papildomas temas:

  • atskiras glazūravimo technikas
  • darbą su silikonu
  • vestuvinių tortų tema

Kurso autorė

Valerija Livanova

Valerija Livanova

Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO

Kurso kuratorės

Valerija Livanova

Valerija Livanova

Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO

Vaida Beginskienė

Vaida Beginskienė

Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė

PASIRINKITE:

Scroll to Top