Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed
Previous
Next

Kurso moduliai

Šiame modulyje kursime skirtingus šokolado papuošimus. Gėlės, kompozicijos, atvirutės. Skirsime dėmesį skirtingoms šokolado temperavimo technikoms. Prijungsime fantaziją ir personalizuosime papuošimus.

  1. Tortas “Aguonų laukas”
  2.  Tortas “Bijuno švelnumas”
  3. Tortas “Juoda dama”
  4. Tortas “Vaikystės atvirutė”
  5. Tortas “Pavasario puokštė”
  6. Tortas “Kosminiai tropikai”
  7. Tortas “Almond”
  8. Pyragaitis “Coffee and banana”
  9. Pyragaitis “Rojaus obuoliukas”
  10. Pyragaitis “Elegancy”

Šiame modulyje analizuosime papildomas temas:

  • atskiras glazūravimo technikas
  • darbą su silikonu
  • vestuvinių tortų tema

Kurso kuratorės

Valerija Livanova

Valerija Livanova

Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO

Vaida Beginskienė

Vaida Beginskienė

Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė

Papildomas receptas

PASIRINKITE:

Scroll to Top