Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Linksmų, gražių ir skanių Velykų!

Days
Hours
Minutes
Seconds

Kurso desertai

Traškus sluoksnis, mangų ir ananasų compote, plaktas citrinų-verbenų ganašas, Philadelphia sūrio musas

Pieniško šokolado Alunga biskvitas, balto šokolado-kokoso musas, pistacijų-laimo traškus sluoksnis, bergamotės cremeux, citrininė morenga, migdolų-aguonų sable

Vanilinė tešla, karamelinė tešla, gourmet glazūra, karamelizuotos migdolų lazdelės

Pistacinė tešla, pistacijų ganašas, gourmet glazūra

Varškės kremas, karamelė, migdolų-aguonų sable, gourmet glazūra

Varškės kremas, vyšnių confit, gourmet glazūra, migdolų-aguonų sable

Panettone, glajus

Romo boba, romo sirupas, ananasų marmeladas, plaktas yuzu ganašas

Paukščių pienas, šokoladas

Sluoksniuota tešla, vanilinis plikytas kremas

Kurso kuratorės

Vaida Beginskienė

Vaida Beginskienė

Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė

Kurso sudėtingumas

3/5

 

 

PASIRINKITE:

Scroll to Top