Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed
Linksmų, gražių ir skanių Velykų!
Days
Hours
Minutes
Seconds
Kurso desertai
Traškus sluoksnis, mangų ir ananasų compote, plaktas citrinų-verbenų ganašas, Philadelphia sūrio musas
Pieniško šokolado Alunga biskvitas, balto šokolado-kokoso musas, pistacijų-laimo traškus sluoksnis, bergamotės cremeux, citrininė morenga, migdolų-aguonų sable
Vanilinė tešla, karamelinė tešla, gourmet glazūra, karamelizuotos migdolų lazdelės
Pistacinė tešla, pistacijų ganašas, gourmet glazūra
Varškės kremas, karamelė, migdolų-aguonų sable, gourmet glazūra
Varškės kremas, vyšnių confit, gourmet glazūra, migdolų-aguonų sable
Panettone, glajus
Romo boba, romo sirupas, ananasų marmeladas, plaktas yuzu ganašas
Paukščių pienas, šokoladas
Sluoksniuota tešla, vanilinis plikytas kremas
Kurso kuratorės
Vaida Beginskienė
Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė
Kurso sudėtingumas
3/5