Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This course is currently closed

Kurso temos

Įvadas į kursą:

  • Saldainių formos.
  • Aerografai ir kompresoriai.
  • Pagrindiniai ir papildomi įrankiai darbui su saldainiais.
  • Vyno šaldytuvas.
  • Kaip išsirinkti šokoladą ir kakavos sviestą.
  • Darbo sąlygos.
  • Šokolado ir kakavos sviesto temperavimas.
  • Saldainis “Tropinis mango”
  • Saldainis “Latte”
  • Saldainis “Pistacija-avietė”
  • Saldainis “Bergamo”
  • Saldainis “Žemuogė”
  • Saldainis “Blackcurrant”
  • Saldainis “Tigras”
  • Saldainis “Zebra”
  • Saldainis “Leopardas”
  • Saldainis “Mango”
  • Saldainis “Degrade”
  • Saldainis “Kava-lazdynas”
  • Saldainis “Vasaros gėlės”
  • Saldainis “Morikone”
  • Saldainis “Sharp”
  • Saldainis “Triangolo”
  • Saldainis “Burberry”
  • Saldainis “Double”
  • Saldainis “Mėnulis”
  • Saldainis “Velvet”
  • Saldainis “Naktis”

Kurso kuratorės

Valerija Livanova

Valerija Livanova

Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO

Vaida Beginskienė

Vaida Beginskienė

Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė

Kurso sudėtingumas

4/5

PASIRINKITE:

Scroll to Top