Sveiki atvykę į SALDŽIĄ VASARĄ!
Kurso desertai
Purus šokoladinis biskvitas, vyšnių cremeux, Tanariva šokolado musas.
Padengimui: veidrodinė glazūra.
Papildomos technikos: neutrali glazūra, velvet spray.
Dekoravimui: plastinis šokoladas.
Biskvitas Zacher su baltu šokoladu, kalamansi želė, kalamansi musas.
Padengimui: velvet spray.
Papildoma technika: citrinos efekto sukūrimas.
Biskvitas su matcha arbata, obuolių ir citrinų compote, yuzu musas.
Padengimui: veidrodinė glazūra be šokolado.
Dekoravimui: plastinis šokoladas
Trapi tešla, biskvitas su baziliku, braškių ir baziliko confit, Ivore cheesecake musas.
Padengimui: veidrodinė glazūra.
Papildoma technika: velvet spray ir veidrodinė glazūra.
Trapi tešla, abrikosų confit, Valrhona Amande musas.
Padengimui: veidrodinė glazūra su Valrhona Amande šokoladu.
Dekoravimui: namelaka kremas, mango ikriukai.
Trapi tešla, biskvitas su lazdyno riešutais, kavos ir Valrhona Azelia šokolado karamelė, musas Diplomat su cinamonu ir Tonka pupele.
Padengimui: juodojo šokolado glazūra su padengimu kakavos milteliais.
Pistacijų biskvitas, guava ir žemuogių compote, raudonųjų apelsinų ir mango coulis, raudonųjų apelsinų ir Zephyr šokolado musas.
Padengimui: velvet spray.
Dekoravimui: šokoladinė apelsinų puselė.
Biskvitas su morkomis, mango ir pasiflorų cremeux, jogurto musas, abrikosų cremeux.
Padengimui: veidrodinė glazūra su Valrhona Dulcey šokoladu.
Papuošimui: šokoladiniai žiedai, Valrhona Dulcey pearls.
Šokoladinis biskvitas, GIA musas.
Padengimui: pieniško ir juodo šokolado glazūra.
Papildoma technika: gourmet glazūra.
Papuošimas: Ivore namelaka kremas.
Kurso autorė
Valerija Livanova
Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO
Kurso kuratorės
Valerija Livanova
Baker street įkūrėja, Baker street Klaipėda vadovė, CEO
Vaida Beginskienė
Baker street Kaunas įkūrėja ir vadovė